7 motive pentru a ne contacta

Home / 7 motive pentru a ne contacta

Incepand cu luna August 2016, firma noastra EURONEON srl a inceput o noua activitate in domeniul ILUMINARILOR ARHITECTURALE LED de Interior / Exterior pe o nise noua, inexistenta in Romania la nivel profesional

Ca si acum 20 ani, cand introduceam firmele luminoase cu NEON modelat, am avut la baza experienta Nord- Americana a unor firme de prestigiu din SUA / CANADA, unde am invatat aceasta tehnologie si, apoi, am inceput sa o implementam si in Romania

Pe continentul Nord - American am invatat ce inseamna seriozitatea, pragmantismul si LUCRUL BINE FACUT de la inceput, cu tehnologia care trebuie, materialele care trebuie si, mai ales, sa nu fac compromisuri, asa cum mult prea des se obisnuieste in Romania.

O Pe parcursul acestui an am selectat materialele,furnizorii, am facut greseli, le-am corectat si am realizat cateva proiecte de care suntem mandrii dar, mandria cea mai mare este faptul ca de acum, SE POATE SI IN ROMANIA ! .

Am introdus in premiera in Romania conceptul WALK ON LIGHT - Iluminare incastrata in pardoseala cu tehnologie ghidata LASER la o precizie de taiere 0.1 mm, ultima tehnologie in domeniul iluminarii liniare LED iar sursele noastre de alimentare sunt unice in Romania.

Pentru iluminat inteligent, modern si executat profesional, iata numai 7 motive pentru care ar trebui sa ne contactati:

  1. Suntem UNICA firma din Romania cu experienta Nord – Americana in domeniul proiectarii, executiei si montajului de ILUMINARI ARHITECTURALE la nivel profesional.
  2. Euroneon foloseste cele mai bune materiale la nivel mondial in domeniul tehnologiei LED de iluminare si peste 120 tipo-dimensiuni de profile specializate in iluminatul arhitectural
  3. Iluminarile Arhitecturale produse de noi au CEA MAI MARE GARANTIE LA NIVEL NATIONAL, perioada cuprinsa intre 3-5 ani in functie de tipul de iluminare ales.
  4. Iluminarile executate de noi pot fi pe 3 axe : pardoseala, pereti sau plafoane, cateodata si de cele mai multe ori concomitent.
  5. Service rapid si profesional in perioada de garantie si post – garantie
  6. Elemente Liniare SUSPENDATE - o gama variata de profile si corpuri geometrice
  7. Surse de alimentare gama profesionala, Flicker - Free 120 Hz cu garantie 3 sau 5 ani !.

Motto-ul firmei noastre este : "...Si Noi Am Iluminat America..." l-am inregistrat acum 20 ani la inceputul activitatii iar asta ne obliga cumva sa fim printre cei mai buni din Romania. Pana acum am reusit !.