Despre noi

"...Și noi am
iluminat America"

Incepand cu luna August 2016, firma noastra EURONEON srl a inceput o noua activitate in domeniul ILUMINARILOR ARHITECTURALE LED de Interior / Exterior pe o nise noua, inexistenta in Romania la nivel profesional

 

Ca si acum 20 ani, cand introduceam firmele luminoase cu NEON modelat, am avut la baza experienta Nord- Americana a unor firme de prestigiu din SUA / CANADA, unde am invatat aceasta tehnologie si, apoi, am inceput sa o implementam si in Romania 

Pe continentul Nord – American am invatat ce inseamna seriozitatea, pragmantismul si LUCRUL BINE FACUT de la inceput, cu tehnologia care trebuie, materialele care trebuie si, mai ales, sa nu fac compromisuri, asa cum mult prea des se obisnuieste in Romania.

Am introdus in premiera in Romania conceptul WALK ON LIGHT – Iluminare incastrata in pardoseala cu tehnologie ghidata LASER la o precizie de taiere 0.1 mm, ultima tehnologie in domeniul iluminarii liniare LED iar sursele noastre de alimentare sunt unice in Romania.

Pentru iluminat inteligent, modern si executat profesional, iata numai 7 motive pentru care ar trebui sa ne contactati: 

1.

Suntem UNICA firma din Romania cu experienta Nord – Americană în domeniul proiectării, execuției și montajului de iluminări arhitecturale la nivel profesional.

2.

Euroneon folosește cele mai bune materiale la nivel mondial în domeniul tehnologiei LED de iluminare și peste 120 tipo-dimensiuni de profile specializate în iluminatul arhitectural.

3.

Iluminările Arhitecturale produse de noi au cea mai mare garanție la nivel național, perioada cuprinsa între 3-5 ani în funcție de tipul de iluminare ales.

4.

Iluminările executate de noi pot fi pe 3 axe: pardoseala, pereți sau plafoane, cateodată și de cele mai multe ori concomitent.

5.

Service rapid și profesionist în perioada de garanție și post–garanție.

6.

Elemente Liniare suspendate, o gama variată de profile și corpuri geometrice.

7.

Surse de alimentare gamă profesională, Flicker - Free 120 Hz cu garanție 3 sau 5 ani!

Motto-ul firmei noastre este : “…Și Noi Am Iluminat America…” l-am înregistrat acum 20 ani la începutul activității iar asta ne obligă cumva să fim printre cei mai buni din Romania. Pana acum am reușit !

Scroll to Top